Fotowedstrijd: trek jij alles uit de kast voor Warmetruiendag?

fotowedstrijd.jpegvrijdag 04 februari 2022 20:57

Op vrijdag 11 februari is het weer Warmetruiendag. De dag die in het teken staat van energiebesparing. ChristenUnie-SGP roept alle 27.377 Leiderdorpers op om hier samen werk van te maken. Iedereen kan eenvoudig meedoen: zet je verwarming lager en doe een warme trui aan. 

Lijsttrekker Arie Janssen: “De schoonste energie is de energie die je niet gebruikt. Daarom dagen we heel Leiderdorp uit om te laten zien dat we zuinig omgaan met kostbare energie. Dat doen we - net als vier jaar geleden - met een fotowedstrijd. Stuur voor 18 februari je meest creatieve energiebesparende foto in via onze website. De inzender van de leukste foto maakt kans op een fraaie, warme, energiebesparende prijs.”

Woningisolatie is ook een speerpunt uit het verkiezingsprogramma van ChristenUnie-SGP voor Leiderdorp. Janssen licht dat toe: “Wij willen dat de gemeente alle huurders en huiseigenaren voor hun eigen woning advies geeft over hoe je die beter kunt isoleren. Dat is niet alleen heel comfortabel bij kou in de winter en warmte in de zomer. Het bespaart je ook geld, zeker met de recent gestegen energieprijzen.” ChristenUnie-SGP Leiderdorp ziet ook graag dat we als gemeente maximaal aansluiten bij het Nationaal Isolatie Programma van de Rijksoverheid. 

Met deze actie wil ChristenUnie-SGP Leiderdorp duidelijk maken dat we het alleen samen kunnen doen. Iedereen heeft daarin zijn verantwoordelijkheid. We hopen op heel veel inspirerende beelden! “Uiteraard is er nog veel meer nodig”, zo vervolgt Janssen: “We spannen ons als ChristenUnie-SGP daarom ook in om energiearmoede te voorkomen en om duurzame energie op te wekken, bijvoorbeeld met de aanleg van zonnepanelen op het dak van de A4.”

Welke trui trek jij uit de kast? leiderdorp.christenunie-sgp.nl/warmetruiendag

« Terug