ChristenUnie-SGP Leiderdorp vroeg uit de veren

ontbijt1.jpegzaterdag 12 februari 2022 13:00

Lange tijd hing de vraag in lucht of het wel of niet door kon gaan, maar gelukkig konden de wekkers afgelopen zaterdag vroeg gezet worden door de kandidaten van ChristenUnie-SGP Leiderdorp. Het vorige kandidatenontbijt in 2018 was een zodanig succes dat dit een terugkomende onderdeel is geworden in aanloop naar de verkiezingen.

Om 8.00 troffen de kandidaten elkaar bij Brasserie Park, alwaar een heerlijk ontbijt werd uitgeserveerd. Het ontbijt stond in teken van kennismaking, ontmoeting en de komende campagne. Tijdens kennismakingsronde stelden de kandidaten zich aan elkaar voor en deelden ze hun gedachten over de verkiezingsslogan van ChristenUnie-SGP. Er klonk al veel enthousiasme over ‘Samen voor Leiderdorp’.  

Lijsttrekker Arie Janssen heeft aan de hand van de drieslag ‘samen wonen, samen leven en samen werken’ de inzet van ChristenUnie-SGP toegelicht: “Ik ben blij om de komende weken met veel plezier dit verhaal te vertellen aan alle Leiderdorpers, samen met deze enthousiaste kandidaten.”

Leander Tramper, campagneleider en voormalig burgerraadslid, gaf de kanidaten een inkijkje in het werk van het campagneteam: “De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het samenstellen van de kandidatenlijst, ons programma en allemaal mooie campagneplannen waarmee we gaan voor behoud van ons geluid in de raad en een groei van het aantal stemmen. Stiekem denken we hiermee ook aan een tweede zetel in Leiderdorp. Dat is natuurlijk een grote knipoog naar de verkiezingsslogan, want dat zou betekenen dat Maarten van Nieuw Amerongen samen met lijsttrekker Arie Janssen een nieuwe zetel in de Leiderdorpse raad krijgt.”

« Terug